schiphol parkeren

Parkeer je auto nabij Schiphol en bespaar geld

]De winter is eindelijk weer achter de rug en nu de eerste blaadjes weer aan de bomen beginnen te komen en de zonnestralen zichtbaar beginnen te worden, is Nederland weer volop aan het plannen voor de zomervakantie.

Daarbij kiezen Nederlanders steeds vaker om met het vliegtuig te gaan. Misschien een relax vakantie aan de Spaanse kust, of een verre reis naar een ander continent. Wat je bestemming ook is, het vliegtuig is heel prettig. Je bent namelijk snel op de plek van bestemming en het is relatief voordelig.

Want als er iets is waar de meeste Nederlanders blij van worden, dan is het wel geld besparen. Je kunt nog meer geld besparen als je via Schiphol op te vakantie gaat en dat is door je auto niet op Schiphol zelf te parkeren, maar nabij de luchthaven.

Hoe werkt parkeren nabij Schiphol?

schiphol parkerenOp Schiphol zelf is er een veel plek om je auto te parkeren. Iedere paar minuten vertrekt er een bus en nadat je de auto op de luchthaven hebt geparkeerd, ben je snel in de terminal. Prettig natuurlijk, maar het heeft wel een flink prijskaartje. Daar kun je dus op besparen.

Er zijn namelijk een hoop aanbieders van lange parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol die concurreren met de luchthaven zelf.

En dat kan flink schelen. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld een loods in hun bezit waar ze jouw auto veilig binnen parkeren, reserveer je parkeerplaats op Schiphol.nu voor de beste prijs.

Nadat dit is gedaan wordt je met een busje afgezet op de terminal. Meestal duurt dit ritje iets langer dan wanneer je op Schiphol zelf zou parkeren, de concurrenten zitten namelijk vaak iets verder van de luchthaven af.

Maar de kosten voor het lang parkeren zijn wel flink lager. En aangezien de vakantie waarschijnlijk al genoeg geld gaat kosten, zijn alle besparingen leuk meegenomen!

Vergelijk online

Als je de zomervakantie plannen aan het maken bent, dan doe je dit waarschijnlijk online. Als je toch bezig bent, kun je ook eens kijken naar de verschillende aanbieders van lange parkeerplaatsen op en nabij Schiphol.

Voor het parkeren op Schiphol zelf kun je naar de website van de luchthaven gaan en via zoekmachines als Google kun je zoeken naar alternatieven. Je zult snel merken dat de prijzen een stuk lager liggen! Vaak is het ook nog iets voordeliger als je langer van te voren boekt, vergelijkbaar met vliegtickets.

Ga jij dit jaar ook een slimme zet maken en geld besparen op je vakantie nabij Schiphol te parkeren? Dan ben je niet alleen! Vergelijk online voor de beste prijzen en bespaar flink!

Share