De stand van de neus chirurgisch aanpassen

Als iemand niet tevreden is mijn zijn uiterlijk, dat is dit een probleem. Soms gaat het vanzelf weg dit ontevredenheid. Maar soms lopen mensen hier jaren mee rond.

ziekenhuisZe voelen zich niet op hun gemak en dat kan soms grote gevolgen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die vinden dat ze een vreemde neus hebben. De neus speelt een belangrijke rol in het uiterlijk. Het is namelijk het centrum van het gezicht. Wanneer iemand een grote of een kromme neus heeft, kan dit het gehele gezicht vertekenen.

Klinieken waar plastische ingrepen gedaan worden, bieden een ingreep die de neuscorrectie heeft aan. Deze ingreep kan de vorm van de neus aanpassen. Zo kunnen er bijvoorbeeld bobbels in de neus worden weggewerkt, ook kan de neus minder puntig gemaakt worden en diverse andere aanpassingen.

Een dergelijke ingreep vereist wel expertise van iemand die dit vak gedaan heeft. Zoals gezegd bepaald een neus voor een groot deel uw uiterlijk en het moet dus wel bij de rest van uw gezicht passen. Een ervaren plastisch chirurgie die al vaker dergelijke ingrepen gedaan heeft kan u daar meer over vertellen.

Een dergelijke ingreep laten uitvoeren is een grote beslissing. Net zoals bij iedere operatie zitten ook hier risico’s aan verbonden. Het is absoluut belangrijk om hier rekening mee te houden. Laat u daarom altijd goed voorlichten voordat u een beslissing maakt. Een arts kan u daar meer over vertellen.

Share