Goed stemmenbureau voor stemacteurs

De digitale revolutie in de media heeft uiteraard ook zijn invloed gehad op Nederlandse stemacteurs die je kunt boeken. Vroeger waren bekende stemmenbureaus vooral een standaard voice over agency die maar een zeer beperkt aantal stemmen hadden in hun bestand. Daar maakt het interne stemmen bureau van One Media een eind aan.

Digitale voice-over software is belangrijk. De opname wordt namelijk standaard voorzien van dure analoge audio-apparatuur in de vorm van digitale audio plug-ins waardoor de audio van stemacteurs veel beter klinkt. Hierdoor kan een slimme stemacteur een hogere kwaliteit leveren dan de opnamestudio van vroeger. Je krijgt kwaliteit voor je geld.

Stemmen & voice over bureau met bekende Nederlanders

Anno 2020 zijn er stemmenbureaus met een eigen opnamestudio die bekende Nederlanders in hun bestand hebben. Deze bekende stemmen hoeven door de opnamestudio van hun agency niet zelf in het bezit te zijn van een voice over studio. Het stemmenbureau regelt vervolgens de voice-over boekingen en stemt af wanneer de stemacteur gaat opnemen.

Betrouwbaar stemmenbureau uit Amsterdam

Een Nederlandse stemacteur kan meerdere opnames per dag inplannen, doordat boekingen van vanuit de eigen voice over studio worden ingesproken. Dit maakt het vak dan ook interessant voor vele voice over freelancers. Maar juist door dit grote aanbod is een stemmenbureau uit Amsterdam ook in 2020 enorm onmisbaar, want zij zoekt uiteindelijk het meest ideale aanbod van voice-overs en stemacteurs voor haar opdrachtgevers waardoor stemzoekers meer keuze hebben en betere kwaliteit ontvangen.

Stemmenbureau tarieven

Een stemacteur hoeft trouwens niet duur te zijn. Met lage tarieven vanaf 129 euro exclusief btw heb je al een goede voice over opname in huis. Deze kun je gebruiken voor voicemail, bedrijfsfilm of animatiefilm. Met de kwaliteit van een dure studio. Daardoor begrijpen de meeste mensen dat dit een geweldige oplossing is voor vele opnames. Kortom, leve het digitale stemmenbureau met geweldige stemmen tegen lage tarieven!

Share